“Hoe je de stem nog meer kan gebruiken” is altijd mijn belangrijkste drijfveer in zingen geweest. Daardoor ben ik sterk geworden in interpretatie, imitatie en improvisatie. En dat zie je ook in de huidige projecten waarin ik zing.

Southern Soul Collective

Een band die een eerbetoon brengt aan Southern Soul, een sound uit de jaren ‘60-’70 uit de zuidelijke staten van de Verenigde Staten. We zingen originele nummers in originele stijl. Ook vertellen we er het Southern-Soul-verhaal bij in een theatershow.
Lees hier meer

Luister hier naar ons repertoire

Of luister hier de demo: 

Southern Soul Collective

Atlantico Azul

Atlantico Azul

Vier muziekstijlen – Fado, Morna, Choro, Blues
Vier landen – Portugal, Kaapverdie, Brazilie, VS
Vier muzikanten – Joeri, Marko, Marijn, Yinske
Vier levensstijlen – Kind, Volwassen, Conventioneel, Eigen
Vier keer Blue – Aards, Dromerig, Intens, Laidback

Leer vier uitgesproken muziekstijlen beter kennen, niet door een college, maar door de ogen en stem van Yinske Silva. Ze vertelt haar persoonlijk band met deze muziek aan de hand van haar openbaringen in leven en liefde. Daarbij brengen de vier muzikanten de muziek zo moeiteloos in onze oren en hart, dat het lijkt of we er allemaal mee opgegroeid zijn. De onderdompeling in het Blauwe Atlantische laat niemand in de zaal onberoerd.

Playlist

Genetic Choir

Het Genetic Choir is een vocaal ensemble dat geheel geïmproviseerde concerten zingt, d.m.v. Instant Vocal Composition, bij voorkeur op bijzondere locaties of gelegenheden.
Deze manier van werken wordt geleerd en verder onderzocht in workshops, welke openstaan voor iedereen die geïnteresseerd is in stemimprovisatie.
Kernidee is hoe een groep mensen zonder dirigent of componist muziek kan maken met een kop en een staart.

Zie ook www.genetic-choir.org

Genetic Choir