Voice Dialogue is een verrassende, avontuurlijke en niet oordelende methode die vaak leidt tot diepgaande inzichten en blijvende resultaten. Het leert je jezelf beter te managen en je keuzevrijheid te vergroten. Je gaat daarbij niet op zoek gaat naar wat er ‘fout’ is en verbeterd moet worden maar naar wat en hoe het ís.

Als Voice Dialogue begeleider ga ik letterlijk in gesprek met je verschillende kanten en nodig je daarbij uit jezelf fysiek te verplaatsen in het deel waarmee we in gesprek zijn. Het zorgt voor onverwachte, ontroerende en soms ook amusante ontmoetingen met jezelf.

We starten met een kennismakingssessie. Hier vertel je over je vraag of wens, waarop ik doorvraag om een goed beeld te krijgen. Daarnaast leg ik uit hoe Voice Dialogue werkt, wat de aandachtspunten zijn. Dit doe ik omdat je een nieuwe manier van kijken naar jezelf leert, die je ook buiten de sessies kunt gebruiken. Als de tijd en het proces het toelaten gaan we ook al met delen van jezelf spreken. 

In de sessies die volgen praten we met delen van jezelf, gerelateerd aan jouw vraag of wens. 

Opzet

praktisch

Een sessie duurt 2 uur; door te tijd te nemen en voldoende stil te staan gebeuren de grootse verschuivingen in inzichten.  Doorgaans zijn 6 sessies (inclusief de intake) voldoende om je met je initiële vraag of wens te helpen. Ook niet onbelangrijk: je hebt dan ook zeker een goed begrip van Voice Dialogue en kan blijvend profiteren van deze manier van omgaan met jezelf. 

Alle sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte op Roelantstraat 10, Amsterdam. Een sessie kost 150,- euro (ex 21% BTW) en vinden bij voorkeur wekelijks plaats om de leerprogressie hoog te houden. De laatste sessie vindt vaak na een maand plaats.

Plan hier je kennismakingssessie.

Mocht je nog vragen hebben bel (+31 6 2888 9241) of mail (info@yinskesilva.nl) me dan gerust.