Elke aankondiging, recap, interactie met het publiek, podiuminterview of panelgesprek heeft een momentum, een midden dat het betekenis en waarde geeft. In al mijn presentatiewerk, of dat nou modereren op een congres of stand-up in een theater is, ga ik precies daarvoor.

PRESENTEREN & MODEREREN

Als host en moderator combineer ik hartelijkheid en enthousiasme met humor en scherpe observaties. Daarnaast heb ik een brede interesse en kennis van veel uiteenlopende zaken, met name cultuurbeleid, onderwijs, welzijn, ondernemen.

Het modereren kan aangevuld met stand-up-comedy, energizers en interactieve workshops.

Voor Cornelis Serveert ben ik vaste moderator. Zij werken met mooie en effectieve formats voor creatieve denkprocessen en strategie-ontwikkeling. Daarnaast zijn ze feilloos in hun organisatorische begeleiding tot het evenement.

Een aantal partijen waarmee ik gewerkt heb: Fonds Cultuurparticipatie, Partos, RAUM/Leidsche Rijn, Gemeente Amsterdam, Gemeente Utrecht, Provincie Utrecht, HKU Awards, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Schrijverscentrale, Voordekunst, PO-Raad, Urban Resort.

      Fotograaf: Sebastiaan ter Burg

Vlak voor de lockdown begon de theatertour van ‘Wees Onzichtbaar’. De aansluitende Q&A met regisseur Saban Ol en schrijver van het boek waar het toneelstuk op gebaseerd is, Murat Isik, mocht ik modereren.
Met veel belangstellende bespraken we na afloop de thema’s uit het stuk en het boek. 

Niet gek dat er daarom ook een site in het leven is geroepen waar iedereen z’n bijdrage kon leveren over wanneer je je onzichtbaar voelde. Ik mocht ook een bijdrage leveren, zie hiernaast. 

Ga naar www.weesonzichtbaar.nl om alle bijdragen te zien en op de hoogte te blijven wanneer de tour weer wordt hervat.