Jou een stap verder laten komen. Met vertrouwen, aandacht en al dat andere wat je van een coach verwacht. Ja, dat vind je ook bij mij.

Kenmerkend zijn mijn nuchterheid, scherpte, warmte en aandacht voor jouw proces. Kom voor een goed gesprek, op jou afgestemd.

WAT IK DOE

Als coach en trainer heb ik uiteenlopende methoden tot mijn beschikking. 

Je kan bij mij terecht voor
– COACHING (met o.a. VOICE DIALOGUE en PROVOCATIEF COACHEN)
– STEMCOACHING, 
– PRESENTATIETRAINING
– DIVERSITEIT & INCLUSIE-TRAINING.

Bekijk mijn TOOLBOX onderaan deze pagina om te weten welke technieken en stijlen ik inzet. 

Lees mijn BLOG om per onderwerp meer te lezen over hoe ik werk.

Afhankelijk van je vraag kies je een traject. 

Hierin kunnen verschillende methoden aan bod komen. Het gaat er dus vooral om hoe intensief je met me wilt werken. Daarin kan ik je uiteraard  adviseren. 

Individueel

Kies voor een REGULIER TRAJECT (5-7 sessies van 1 uur) of een ONDERZOEKSTRAJECT (2 maanden onbeperkt). Specifiek voor stemcoaching heb ik ook de STEM-APK (1 sessie) en de PERFORMER’S PATH (4 maanden onbeperkt).
Ook kun je een VOICE DIALOGUE TRAJECT volgen (5-7 sessies van 2 uur)

Voor degenen die echt een uitdaging zoeken en buiten de lijntjes willen heb ik het HARD CORE TRAJECT.

Groepen
Voor groepen geef ik TRAININGEN en WORKSHOPS  met dezelfde thema’s.  Dit is veelal maatwerk, maar de standaardtrainingen zijn PRESENTATIETRAINING (5 sessies van 2 uur) of een DIVERSITEIT & INCLUSIE-TRAINING (3 dagdelen van 4 uur, met 2 trainers)

Lees hieronder meer over elk traject.

HOE IK WERK
Regulier traject 
“Een goed gesprek”

Een regulier traject is heel geschikt om met een CONCRETE VRAAG aan de slag te gaan.
Na een kennismakingssessie van 1 uur plannen we 5-7 wekelijkse vervolgsessies van 1 uur. Daarin werken we aan 1 vraag of wens van jou.

Dit traject is prettig gestructureerd: je richt je op 1 vraag, onderzoekt deze met je coach en komt samen tot nieuwe inzichten of acties waarmee je verder kan. 

Neem contact met me op om “Een Goed Gesprek” in te plannen

Voice Dialogue 
“Thuiskomen in jezelf”

Als Voice Dialogue begeleider ga ik letterlijk in gesprek met je verschillende kanten en nodig je daarbij uit jezelf fysiek te verplaatsen in het deel waarmee we in gesprek zijn. Het zorgt voor onverwachte, ontroerende en soms ook amusante ontmoetingen met jezelf.

Voice Dialogue gaat ervan uit dat alles wat je nodig hebt al in je zit en dat het vooral gaat om al je kanten beter te leren kennen EN te laten horen.

Onderzoekstraject 
“Maak het Verschil”

Als je ECHT EEN GROTE VERANDERING wil in je leven kies dan voor “Maak het Verschil”: 2 MAANDEN ONBEPERKT COACHING VOOR 1 VASTE PRIJS.

Een langlopend probleem echt aanpakken, leren omgaan met een nieuwe situatie, voor jezelf beginnen, iets afsluiten, je droom vinden, van je twijfel afkomen, weten wat je wil, meer zelfvertrouwen krijgen.
Maar ook: je stem ontdekken als verteller of publiek spreker, een stemtechniek onder de knie krijgen, een eigen theater- of liedjesprogramma ontwikkelen, etc.

Op welke manier je ook een stap wil zetten -voor jezelf, voor een ander of voor de wereld- het kan met “Maak het Verschil”. 

MEER OVER “MAAK HET VERSCHIL”

Voor een grote groep mensen is een onderzoekstraject een fijne manier van werken: je krijgt de coaching die bij jou past.

Of dat nou wekelijkse lange sessies waarin de klok niet meetikt en je in iets nieuws kan duiken of dagelijkse korte momenten waarin we concreet samen oefenen. En of je nou wil werken met hoofd en hart, met geest of lichaam. Het kan allemaal. Ik heb inmiddels een grote toolbox die ik elke keer meebreng. 

Het belangrijkste is dat je je een afgebakende periode gunt waar je iets in jezelf helemaal uitdiept, onderzoekt, uitprobeert en je eigen maakt. En op een plek in je ontwikkeling komt, waar je nog nooit geweest bent. 

Om je voldoende gelegenheid te geven om met me aan de slag te gaan neem ik maar 2 coachees per maand aan die “Maak het Verschil” volgen.

TYPE SESSIES VOOR “MAAK HET VERSCHIL”:

– Praatsessie – ‘gesprek, live of online’ (1 uur)
– Wandelsessie – ‘gesprek in de natuur’ (1,5 uur)
– Werksessie – ‘gebruik van methode of techniek plus gesprek. Live, online of in de natuur’ (1,5 uur)
– Onderzoekssessie ‘uitgebreid werken met methode plus gesprek. Live, online of in de natuur’ (2-3 uur)
– Updatesessie ‘bespreken van een opdracht of opgegeven oefening, zodat je weer verder aan de slag kan. Live of online’ (15-30 minuten)

Dit zijn de gangbare sessies die je binnen het traject kan inplannen. Het staat je vrij om zelf een ander type sessie aan te dragen, in een andere vorm of met een andere lengte. Maatwerk blijf ik belangrijk vinden, dus dat is altijd bespreekbaar.

Neem contact met me op om jouw Verschil te gaan Maken 

executive coaching 
“Hard Core”

Voor Executives, Hoogvliegers en Topondernemers is er het HARD CORE TRAJECT:  3 maanden onbeperkt coaching voor een vaste prijs op de momenten en manieren die bij jou passen.

We gaan flink buiten de lijntjes kleuren. Juist omdat dat voor jou nodig is: je kan al heel veel en krijgt dat vaak bevestigd. Maar waar zitten jouw blinde vlekken, wie durft daar nog de vinger op te leggen? Ik! Ik bied een zeer solide basiskennis, grote algemene ontwikkeling, humor, intelligentie, stevige persoonlijkheid en een eigengereid levenspad. 

Verwacht verrassing, uitdaging, confrontatie, gedegenheid en toewijding.

Waar je ook mee komt: we gaan naar de kern. We gaan aan de slag. We gaan HARD CORE.

Neem contact met me op als je HARD CORE met me wil gaan.

“Coachen bij Yinske is zo fijn. Het loopt heel soepel en opeens heb je het over wat je echt dwars zit en zie je hoe je het anders kan doen. Ze haalt je echt uit je dagelijkse denken.”

“Ik twijfelde wel of ik het Onderzoekstraject ging doen, best een investering enzo. Maar achteraf ben ik ZO blij. Ik ben ZOVEEL geleerd. En vooral ook veel gelachen. Ben echt veranderd. Doen! Niet twijfelen!”

“Yinske neemt de tijd voor je, ik vond het heel eng om met m’n lichaam en emoties bezig te zijn, maar ze doet het zo natuurlijk en met aandacht.  Dankje, Yinske!”

Stemcoachen
“Stem-APK”

De Stem-APK is bedoeld als je even wil weten HOE JE ER MET JE STEM VOOR STAAT. Je krijgt een paar goede inzichten en oefeningen. Bijvoorbeeld omdat je stem even minder goed gaat, je binnenkort een groot evenement hebt waar je gaat zingen of spreken, of simpelweg omdat je het tijd vindt. Uiteraard is het mogelijk de APK met een paar sessies te verlengen. 

Neem contact met me op om jouw Stem-APK in te plannen

Stemcoachen
“Performer’s Path”

De Performer’s Path is bedoeld voor diegenen met die grote wens, die grote droom. Die al een tijd kriebelt. Of die zich plots aan je heeft openbaart. Die je voor jezelf wilt waarmaken. Of omdat je het professioneel wil gaan doen. 

Wat het ook zij; je komt omdat je er nu voor wil gaan.

Een keer voor een publiek zingen. Je eigen verhaal vormgeven en vertellen. Je eigen liedjesprogramma samenstellen en uitvoeren. Je eigen muziek opnemen. 

MEER OVER “PERFORMER’S PATH”

Juist omdat deze wensen zo eigen zijn blijf ik kijken naar hoe ze het beste gerealiseerd kunnen worden. Dat is mijn rol. Ik kom gevraagd (en ongevraagd!) met advies, over je stemtechniek, je performancekwaliteiten, je eigenheid in je stem en zelfpresentatie. We gaan en blijven op zoek naar jouw eigenheid en unieke stem(pel).
En met meer dan 20 jaar optreedervaring zal ik je ook zeker met de praktische kant adviseren, van mede-muzikanten en podia vinden, tot hoe opnames te maken en jezelf te profileren.

Plan een kennismakingssessie met me in. Dan zien we elkaar 1,5 uur en bespreken we wat je wilt en hoe we daar samen aan kunnen werken.
Daarna beslis je of je de Performer’s Path gaat volgen. Je kunt me dan zo vaak als je wilt inplannen voor een periode van 4 maanden.

Net als bij “Maak het Verschil” zullen we met verschillende type sessies werken, al naar gelang jij nodig hebt.  

Neem contact met me op om de eerste stap van jouw Performer’s Path te zetten

Contact

Plan hier je kennismakingssessie in (1,5 uur). 
Na deze sessie beslis je of je verder gaat met een REGULIER TRAJECT, een ONDERZOEKSTRAJECT of de PERFORMER’S PATH.
Een STEM-APK (1,5 uur) kun je er ook meteen inplannen, daarvoor hoef je geen kennismakingssessie te hebben. 

Wil je meer informatie? Of heb je vragen? Neem contact met me op met dit formulier.

Toolbox 

Al tijdens mijn coachingsopleiding, zo’n 15 jaar geleden heb ik me verdiept in verschillende STIJLEN en TECHNIEKEN.

Dat ben ik altijd blijven doen; ik volg regelmatig nieuwe opleidingen en heb me bekwaamd in nieuwe technieken en methoden. Hierdoor heb ik kennis van en ervaring met onderstaande stijlen, technieken en methoden, die ik gevraagd en ongevraagd inzet.

Voor een aantal onderwerpen heb ik op mijn BLOG uiteen gezet hoe ik ze gebruik. op deze onderwerpen kun je doorklikken. Op mijn BLOG vindt je ook meer over mijn visie op en ervaring met coachen.

 • Regulier co-actief coachen (m.n. RET, Kernkwadranten, transactionele analyse)
 • Provocatief coachen
 • Socratisch coachen
 • (Theravadha) Boeddhisme
 • Taoisme
 • Stoicisme
 • IMPACT-methode voor presenteren
 • Voice Dialogue/Fooling
 • Meditatie en mindfulness
 • Stemgebruik en lichaamsgericht werken (m.n. CVT, Roy Hart, Genetic Choir-methode, stemexpressie, Alexander techniek, haptotherapie, Meisner)
 • Non-Violent Communication/Compassiewerk
 • Diversiteitskaarten van Maarten Bos
 • Storytelling (als kunstvorm)
 • Moderne persoonlijke ontwikkelingstechnieken (Uitstelgedrag, ‘art of not giving a f*ck, Ikigai, The Artist Way, etc)