Jou een stap verder laten komen. Met vertrouwen, aandacht en al dat andere wat je van een coach verwacht. Ja, dat vind je ook bij mij.

Kenmerkend zijn mijn nuchterheid, scherpte, warmte en aandacht voor jouw proces. Kom voor een goed gesprek, op jou afgestemd.

Als coach heb ik me naast m’n basisvaardigheden gespecialiseerd in 3 richtingen. Je kan bij me terecht voor:

*Coachen
*Provocatief Coachen
*Presentatiecoachen
*Stemcoachen

Daarnaast ben ik docent Coaching en Stemgebruik bij de Fontys Hogeschool en geef ik gastcollege Coaching op (post-HBO) en WO-niveau.

Ik geef trainingen met de volgende methodes en aanpakken:

*stemgebruik en improvisatie (brede kennis)
*IMPACT presentatie-methode (eigen)
*diversiteitskaarten van Marten Bos (link martenbos.nl)

Provocatief Coach

Provocatief Coach

In het provocatief coachen komen we snel tot de kern van je probleem en adresseren deze op zo’n manier dat je meer perspectief en meer motivatie hebt om het op te lossen dan wel te aanvaarden.

Met warmte, humor en uitdaging – kenmerkend voor deze coachingsstijl – word je liefdevol geconfronteerd.

Let op! Deze coachingsstijl is alleen voor mensen die echt van hun probleem af willen.

1)Wil je kennismaken met provocatief coachen?
Ja -> 2)
Nee -> 3)
2) Heb je een probleem?
Ja -> 4)
Nee, nog niet -> 5)
3) Ga naar de info over Coaching
4) Maak een afspraak met me via coaching@yinskesilva.nl. Kies voor je komst een lied uit de playlist die het beste bij je probleem past. Staat er geen enkel nummer bij dat bij je probleem past, kies er dan zelf een en stuur die naar me op.
5) Kies een nummer uit de playlist die je het meest aanspreekt en maak een afspraak met me op coaching@yinskesilva.nl.

Presentatiecoach

Door de jaren heen heb ik me als (stem)coach steeds meer gespecialiseerd in presentatie en zelfpresentatie wat resulteerde in een eigen aanpak: de IMPACT presentatiemethode. Deze methode werkt niet met tips&trucs, maar kijkt naar hoe jij met jouw sterke kanten voor een groep kan staan, zingend danwel sprekend.

Je leert hoe je je eigen en zeker kan presenteren en op welke verschillende manieren je dit kan doen. Daarnaast leer je de ‘wetmatigheden’ van presenteren: hoe maak je contact, hoe hou je aandacht, hoe breng je over wat je te vertellen hebt, hoe raak je, hoe overtuig je, hoe maak je blijvend impact op de mensen?

Aan het eind van een training heb je voldoende in handen om je eigen presentatievaardigheden te blijven ontwikkelen.

Zie www.impactpresentatietrainingen.nl voor meer info.

Presentatiecoach

Stemcoach

Stemcoach

Stemgebruik en stemtechniek is mijn oudste interesse in mijn werk: wat is er allemaal mogelijk met de stem? Kan ik dat zelf en hoe kan ik die kennis overbrengen? Dat zijn vragen die me blijven motiveren om meer kennis en ervaring op te doen.

Hierdoor heb ik door de jaren heen heel veel geleerd en toegepast in m’n zingen en coaching. Of het nou gaat om stemplaatsing, improviseren, ademhaling,  stembevrijding, stemidentiteit, je kan bij mij voor het hele spectrum aan stemgebruik terecht.

Omdat iedereen anders leert en communiceert pas ik mijn manier van werken aan aan jou. Ik gebruik zowel het lichamelijke als het geestelijke aspect van stemgebruik, het talige en het niet-talige: we kunnen praten, maar we kunnen ook doen. We kunnen je mond meer open doen waardoor je een grotere vrijheid van expressie ervaart, maar we kunnen ook op zoek gaan naar wat je een gevoel van vrijheid in expressie geeft waardoor je mond meer open gaat.

Ik blijf zoeken naar wat jou het beste helpt.

Mensen komen bij me met bijvoorbeeld het volgende:

* ik mompel
* ik wil dit liedje leren zingen
* ik wil jazz-improvisatie leren
* ik wil uit m’n hoofd, lekker klinken
* ik wil harder praten, voor een groep
* ik wil zekerder overkomen
* ik vind m’n stem niet mooi
* etc

Training Diversiteitskaarten

Ik heb het grote genoegen gehad in contact te komen met trainer en coach Marten Bos. Hij heeft vanuit zijn lange ervaring met theorie en praktijk van diversiteitsdenken een methodiek ontwikkeld waarmee een gesprek over diversiteit constructief gevoerd kan worden ten einde inclusiviteit en teambuilding echt te laten gelden in een groep.

Zijn workshops en aanpak hebben me inzicht gegeven dat voor mij de sleutel was om WEL effectief te kunnen spreken over anders zijn, buiten de groep vallen, machtspostities en -strijd en al het andere dat het werken in een groep in de weg kan zitten.

Zijn methodiek en bijbehorende diversiteitskaarten pas ik toe in mijn werk met groepen, met mijn eigen aanvulling van (zelf)presentatie en waar gewenst provocatief coachen. Ik raad je allereerst zijn trainingen van harte aan: www.martenbos.nl. Wil je een training bij mij op maat of meer info? Mail me op coaching@yinskesilva.nl

Training Diversiteitskaarten