Jou een stap verder laten komen. Met vertrouwen, aandacht en al dat andere wat je van een coach verwacht. Ja, dat vind je ook bij mij.

Kenmerkend zijn mijn nuchterheid, scherpte, warmte en aandacht voor jouw proces. Kom voor een goed gesprek, op jou afgestemd.

HOE IK WERK

Je kan bij mij terecht voor LIFE COACHING,  STEMCOACHING en PRESENTATIETRAINING. 

Kies voor een REGULIER TRAJECT (5-7 bijeenkomsten van 1 uur) of een ONDERZOEKSTRAJECT (2 maanden onbeperkt).

Voor groepen geef ik TRAININGEN en WORKSHOPS met dezelfde thema’s. 

Bekijk mijn TOOLBOX onderaan deze pagina om te weten welke technieken en stijlen ik inzet. 

Lees mijn BLOG om per onderwerp meer te lezen over hoe ik werk.

Regulier traject 
“Een goed gesprek”

Een regulier traject is heel geschikt om met een CONCRETE VRAAG aan de slag te gaan.
Na de kennismakingssessie van 1 uur plannen we 5-7 wekelijkse vervolgsessies van 1 uur. Daarin werken we aan 1 vraag of wens van jou.

Dit traject is prettig gestructureerd: je richt je op 1 vraag, onderzoekt deze met je coach en komt samen tot nieuwe inzichten of acties waarmee je verder kan. Je betaalt in een regulier traject per uur, de uurprijs is 100,- euro (ex BTW).

Onderzoekstraject 
“Maak het Verschil”

Als je ECHT EEN GROTE VERANDERING wil in je leven kies dan voor “Maak het Verschil”: 2 maanden onbeperkt coaching voor 1 vaste prijs.

Een langlopend probleem echt aanpakken, leren omgaan met een nieuwe situatie, voor jezelf beginnen, iets afsluiten, je droom vinden, van je twijfel afkomen, weten wat je wil, meer zelfvertrouwen krijgen.
Maar ook: je stem ontdekken als verteller of publiek spreker, een stemtechniek onder de knie krijgen, een eigen theater- of liedjesprogramma ontwikkelen, etc.

Op welke manier je ook een stap wil zetten -voor jezelf, voor een ander of voor de wereld- het kan met “Maak het Verschil”. 

MEER OVER “MAAK HET VERSCHIL”

Voor een grote groep mensen is een onderzoekstraject een fijne manier van werken: je krijgt de coaching die bij jou past.

Of dat nou wekelijkse lange sessies waarin de klok niet meetikt en je in iets nieuws kan duiken of dagelijkse korte momenten waarin we concreet samen oefenen. En of je nou wil werken met hoofd en hart, met geest of lichaam. Het kan allemaal. Ik heb inmiddels een grote toolbox die ik elke keer meebreng. 

Het belangrijkste is dat je je een afgebakende periode gunt waar je iets in jezelf helemaal uitdiept, onderzoekt, uitprobeert en je eigen maakt. En op een plek in je ontwikkeling komt, waar je nog nooit geweest bent. 

Om je voldoende gelegenheid te geven om met me aan de slag te gaan neem ik maar 2 coachees per maand aan die “Maak het Verschil” volgen.

TYPE SESSIES VOOR “MAAK HET VERSCHIL”:

– Praatsessie – ‘gesprek, live of online’ (1 uur)
– Wandelsessie – ‘gesprek in de natuur’ (1,5 uur)
– Werksessie – ‘gebruik van methode of techniek plus gesprek. Live, online of in de natuur’ (1,5 uur)
– Onderzoekssessie ‘uitgebreid werken met methode plus gesprek. Live, online of in de natuur’ (2-3 uur)
– Updatesessie ‘bespreken van een opdracht of opgegeven oefening, zodat je weer verder aan de slag kan. Live of online’ (15-30 minuten)

Dit zijn de gangbare sessies die je binnen het traject kan inplannen. Het staat je vrij om zelf een ander type sessie aan te dragen, in een andere vorm of met een andere lengte. Maatwerk blijf ik belangrijk vinden, dus dat is altijd bespreekbaar.

Het onderzoekstraject “Maak het Verschil” kost 1800,- euro (ex BTW) voor 2 maanden. 

Inplannen

Plan hier een kennismakingssessie bij me in. Daarin vertel je wat je wilt en ik vertel wat ik voor je kan betekenen.
Daarna beslis je of je verder gaat met een REGULIER TRAJECT of voor een ONDERZOEKSTRAJECT

Wil je meer informatie? Of heb je vragen? Neem contact met me op via info@yinskesilva.nl.
Of plan hier een moment in dat ik je kan bellen.

Toolbox 

Al tijdens mijn coachingsopleiding, zo’n 15 jaar geleden heb ik me verdiept in verschillende STIJLEN en TECHNIEKEN.

Dat ben ik altijd blijven doen; ik volg regelmatig nieuwe opleidingen en heb me bekwaamd in nieuwe technieken en methoden. Hierdoor heb ik kennis van en ervaring met onderstaande stijlen, technieken en methoden, die ik gevraagd en ongevraagd inzet.

Voor een aantal onderwerpen heb ik op mijn BLOG uiteen gezet hoe ik ze gebruik. op deze onderwerpen kun je doorklikken. Op mijn BLOG vindt je ook meer over mijn visie op en ervaring met coachen.

 • Regulier co-actief coachen (m.n. RET, Kernkwadranten, transactionele analyse)
 • Provocatief coachen
 • Socratisch coachen
 • (Theravadha) Boeddhisme
 • Taoisme
 • Stoicisme
 • IMPACT-methode voor presenteren
 • Voice Dialogue/Fooling
 • Meditatie en mindfulness
 • Stemgebruik en lichaamsgericht werken (m.n. CVT, Roy Hart, Genetic Choir-methode, stemexpressie, Alexander techniek, haptotherapie, Meisner)
 • Non-Violent Communication/Compassiewerk
 • Diversiteitskaarten van Maarten Bos
 • Storytelling (als kunstvorm)
 • Moderne persoonlijke ontwikkelingstechnieken (Uitstelgedrag, ‘art of not giving a f*ck, Ikigai, The Artist Way, etc)
Stemcoachen
“Stem-APK”

De Stem-APK is bedoeld als je even wil weten HOE JE ER MET JE STEM VOOR STAAT. Je krijgt een paar goede inzichten en oefeningen. Bijvoorbeeld omdat je stem even minder goed gaat, je binnenkort een groot evenement hebt waar je gaat zingen of spreken, of simpelweg omdat je het tijd vindt. 

Een Stem-APK is 1 sessie van 1,5 uur en kost 100,- euro (ex BTW). 

Plan hier je Stem-APK in

Stemcoachen
“Performer’s Path”

De Performer’s Path is bedoeld voor diegenen met die grote wens, die grote droom. Die al een tijd kriebelt. Of die zich plots aan je heeft openbaart. Die je voor jezelf wilt waarmaken. Of omdat je het professioneel wil gaan doen. 

Wat het ook zij; je komt omdat je er nu voor wil gaan.

Een keer voor een publiek zingen. Je eigen verhaal vormgeven en vertellen. Je eigen liedjesprogramma samenstellen en uitvoeren. Je eigen muziek opnemen. 

 

MEER OVER “PERFORMER’S PATH”

Juist omdat deze wensen zo eigen zijn blijf ik kijken naar hoe ze het beste gerealiseerd kunnen worden. Dat is mijn rol. Ik kom gevraagd (en ongevraagd!) met advies, over je stemtechniek, je performancekwaliteiten, je eigenheid in je stem en zelfpresentatie. We gaan en blijven op zoek naar jouw eigenheid en unieke stem(pel).
En met meer dan 20 jaar optreedervaring zal ik je ook zeker met de praktische kant adviseren, van mede-muzikanten en podia vinden, tot hoe opnames te maken en jezelf te profileren.

Plan hier een kennismakingssessie in. Deze kost 100,- euro (ex BTW). Dan zien we elkaar 1,5 uur en bespreken wat je wilt en hoe we daar samen aan kunnen werken.
Daarna beslis je of je de Performer’s Path gaat volgen. Je kunt me dan zo vaak als je wilt inplannen voor een vaste prijs van 2000,-, euro (ex BTW) verspreidt over een periode van 4 maanden. Geen kleine lettertjes, alleen een factuur. Wil je al meteen je Performer’s Path beginnen? Plan dan meteen je eerste sessie hier in.